Senior

Dagledigträff på Margaretas Park

Trevliga vardagsträffar!

En torsdag i månaden är det dagledigträff i restaurangen Margaretas Park. Detta är en aktivitet med lite olika program. Oftast får vi besök av någon intressant gäst – det kan vara allt från en god sångare eller musiker till en person som är aktiv inom en speciell organisation eller verksamhet som berättar.
Syftet med Pingstkyrkan Mullsjö-Nyhems dagledigträffar är att skapa en fin gemenskap bland daglediga och då i första hand dem som är pensionärer. Därför serveras alltid kaffe och dopp med tillfälle till trevliga samtal kring kaffeborden. Samtidigt med detta vill vi givetvis även presentera vår kristna tro och ge möjlighet till samtal kring trosfrågor.

Se nästa aktivitet i kalendern


Ordet och bönen

En plats för bön och bibelläsning!

Är du hemma på dagarna och vill få chans att fördjupa dig i din tro och bibelkunskap? Då är Ordet och Bönen samlingen för dig!

Här får du ta del av ett rejält bibelstudium som leds av någon av församlingens pastorer. Vi får tid att stanna upp och fördjupa oss i bibelordet och det blir tillfälle för samtal och reflektion. Dessutom ber vi för och med varandra. Efteråt serveras det fika där du kan få avnjuta en kopp kaffe i en trevlig och mogen gemenskap.

Se nästa aktivitet i kalendern


Seniordag

En dag av gemenskap!

Att få träffas och umgås ute på vår församlingsgård Sjöbol är ett trevligt avbrott i vardagen.

Vi får ta del av bra undervisning från bibeln, dricka gott kaffe med dopp och en härlig lunch.

Aktiviteter både inomhus och utomhus är ett trevligt inslag.

Under pandemin som varit har vi fått ställa in det, vi planerar för en dag i september 2021, men vi får återkomma med det, så håll utkik.