Second Hand

Second Hand

Välkommen till Second Hand i Mullsjö!

Butiken är öppen from lördagen den 16 januari. 2021.

Vi har vidtagit åtgärder, så att du kan följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Bland annat är vårt café stängt. Vi ber dig att stanna hemma, även om du bara känner dig lite förkyld eller sjuk. Tillsammans hjälps vi åt att minimera risken för smittspridning!

Butiken är öppen: Lördagar 10.00 – 13.00

Inlämning av varor: Onsdagar 16.00 – 19.00

OBS! Tillsvidare är butiken stängd tisdagar

Vill du vara med och hjälpa till i detta viktiga arbete där man får göra skillnad för andra människor som inte har det så bra som vi har det.
Nu finns det chans för just Dej.
Ring för information
0392-13050
0738-33 80 75

Mer om Pingstförsamlingens Second Hand…

Pingstkyrkans Second Hand hittar du på Backgatan 6 i Mullsjö. En guldgruva för den som vill göra fynd. Butiken på ca 900 kvm är varje vecka till brädden fylld med möbler, husgeråd, kläder, böcker och alla upptänkliga prylar.

Syftet med Second Hand är att hjälpa människor i nöd. Butiken har startat för att generera pengar till hjälpverksamhet ut över vår värld. Alla som arbetar i butiken gör det helt ideellt och hela överskottet går till socila projekt och katastrofhjälp utanför Sverige.

Genom att handla eller skänka saker genererar du pengar till bistånd. Dessutom är återanvändning av bruksföremål, kläder, böcker m.m. gynnsamt för vår miljö, vilket är nog så viktigt.

Ansök om medel…

Pingstförsamlingens Second Hand butik bygger på ideellt engagemang och de pengar som försäljningen genererar går till hjälpverksamhet ut över vår värld. Har ni ett projekt till vilket ni önskar söka medel, följ då anvisningarna nedan.

Hämta blankett HÄR för ansökan om medel.

Fyll i ansökan och skicka den till:
ansokan.secondhand@mullsjopingst.se eller
Pingstkyrkans Second Hand, Mullsjö-Nyhem
Backgatan 6
565 33 MULLSJÖ