Guld – Barn & familj

Söndagar

På söndagar firar församlingen gudstjänst tillsammans kl 10:30. Vi börjar tillsammans innan barnen går till egna samlingar.

KBK

Du som går i årskurs 4-7 är välkommen till KBK- kyrkans bibelklubb. Här får du lära dig mer om bibeln. Vi samtalar om Gud och vad kristen tro handlar om idag. Ibland gör vi lite spännande utflykter utanför kyrkan också.

Kalasmöte

Du som är 0-9 år gammal är välkommen på Kalasmöte. Där sjunger vi, leker lekar, tävlar och lär oss om berättelser från bibeln genom drama. När Kalasmötet är slut delar vi in oss i Herdegrupper där vi pratar om det vi lärt oss på Kalasmötet och ber tillsammans.

Guldgudstjänst

En söndag i månaden firar alla i församlingen gudstjänst tillsammans, en riktig Guldgudstjänst där alla är viktiga. En kreativ gudstjänst för alla åldrar.


Royal Rangers

Välkommen med ut i skogen!

Royal Rangers är vår scoutverksamhet som träffas på Nyhemsområdet, torsdagar kl 18:30-20:00.

Här får du möjlighet attkomma ut i naturen och lära dig hur vi ska ta hand om Guds skapelse. Scouting och friluftsliv är så klart ett återkommande inslag i vår verksamhet där vi bland annat lär oss att elda och använda olika redskap.

Vi tror att Gud har skapat oss och hela den värld vi lever i. Därför vill vi lära oss mer om hur vi ska ta hand om den och varandra.

Hajker & Läger

Vi brukar regelbundet ha hajker, oftast på våren.

Vart 4:e år åker vi på nationellt läger, Camporama, som arrangeras utav Svenska Royal Rangers.

Vart 4:e år är det också ett europaläger, Eurocamp, som hålls i något land i Europa.

Grupper

Cubs: åk F-1

Spårare: åk 2-3

Upptäckare: åk 4-5

Äventyrare: åk 6-7

Utmanare: åk 8 – 18 år

kontakt

Karin Svensson 070-6010489

Hilda Victorzon 073-9864106

Svenska Royal Rangers


Läger

Häng med på läger!

Läger är något av det roligaste som finns så därför ordnar församlingen varje år några olika läger för barn och ungdomar.

Sportlovsläger

Royal Rangers anordnar varje år sportlovsläger för barn i årskurs 4-6. Då åker vi till någon snöig ort i Sverige och åker skidor. På kvällarna har vi samlingar och får lära oss om Gud, bibeln och samtalar och leker tillsammans. En vecka fylld av det bästa: härlig skidåkning, mysig gemenskap och gött häng…

Familjeläger

Under Kristihimmelsfärdshelgen anordnar vi familjeläger på församlingens sommargård Sjöbol. Dit är alla barnfamiljer välkomna! Vi blandar lek och stoj, med aktiviteter och undervisning som är tänkta att stärka er som familj och bygga kärleksfulla relationer både inom och mellan familjer.

Bibelläger

Bibelläger anordnas för de som går i årskurs 4 och 5 i samband med att de får sin bibel. Tanken är att komma igång med bibelläsning och förstå hur bibeln är uppbyggd.


Genesis

Fredagshäng!

Genesis är vårt fredagshäng dit du som är 10 – 13 år är välkommen!
Vi träffas fredagar klockan 18:00 – 20:00 i kyrkans källarvåning för spel, pyssel, pingis, andakt och fika.


SjöbolKul

Ett perfekt slut på sommarlovet!

SjöbolKul är ett dagläger i slutet av sommarlovet på församlingens sommargård Sjöbol. Ett härligt sätt att avsluta sommarlovet på! Dit är du som ska börja årkurs 1 -7 välkommen. Det är bara att packa med sig en matsäck, hoppa på bussen som går genom Mullsjö och njuta av härliga dagar med lek, bus, samlingar, bad, sport, pyssel och fika. Håll utkik på församlingens hemsida när det närmar sig skolstart så får du information om när lägret är och vilka tider bussen går.


MullsjöKul

En spännande helg!

Ibland vill vi ordna något riktigt roligt för alla barn och familjer i Mullsjö. En gång per termin förvandlas kyrkan till någon spännande plats där precis vad som helst kan hända. Det börjar med en fartfylld show och sedan är det alla möjliga aktiviteter i hela kyrkan. Håll utkik på sociala medier för att veta när det är dags för nästa MullsjöKul.


Tipsa oss!

Har du ideér om verksamheter som du tycker vi ska göra för barnen?

Tipsa oss gärna på guld@mullsjopingst.se eller via formuläret nedan!